Štitnjača-priča E.B.

g__a_a_g_01Nedavno sam bila na četverodnevnom tretmanu kod gosp. Brajuhe Sergia, pa s tim u vezi želim ukratko opisati dojmove za vrijeme i nakon tretmana.
Terapeut me najprije saslušao, a zatim pregledao medicinsku dokumentaciju u kojoj se kao dijagnoza bolesti navodi struma multinodosa permagna, te preporuka za kirurško odstranjenje štitnjače.
Budući da spomenuti medicinski zahvat snosi sa sobom kao posljedicu doživotno uzimanje hormona, odlučila sam se svojevoljno najprije za bioterapiju.
Inače sam u zadnje vrijeme osjećala pojačanu malaksalost, depresiju, hladna leđa i probleme sa kašljanjem.g__a_a_g_02
U svom vrlo ugodnom ambijentu terapeut se maksimalno svakog dana, ne gledajući na sat, trudio oko mene kako bi mi povratio imunitet, te poboljšao stanje moje štitnjače (do zadebljanja iste došlo je uslijed stresa i uzimanja litija kao antidepresiva).
U višesatnom osobnom tretmanu, koji mi je terapeut posvećivao svakog dana, osjetila sam toplinu u svom tijelu, u leđima mi je prostrujao ponovno život, postigla sam bez ikakve muke potpunu opuštenost.
Prvog i trećeg dana terapije doživjela sam neobično ugodnu refleksoterapiju stopala i nožnih prstiju.g__a_a_g_03
Što se otečene štitnjače tiče, imam dojam da pritisak na vratu popušta, te da je zadebljanje malo smanjeno.
Sada mogu ustvrditi da je moje psiho-fizičko stanje opet u ravnoteži.
Terapeutu svaka pohvala, a moji dojmovi neka posluže kao preporuka osobama koje traže rješenje za svoje tegobe!g__a_a_g_04